Біти і байти – кіло, гіга і мега.
Досить холодно для «добридень»? - Та ні, на жаль, не настільки.
Вимагає уваги розпатлане альтер-его,
Відкриваючи очі, як банку томатної кільки.
Рахували хвилини, і дні заплітали в рОки.
Розлетілися хмарами, так дощем і не ливши.
Девальвували до рівня
зайвої на ніч мороки,
Стерли всі відтиски пальців.
Та щось залишилось –
глибше.
Те «щось» залізало в куточки очей, як миша.
Ховалось від правди, ніби від сонця, під тентом.
Заснуло...
не смій!!!
не буди!
не зараз.
тихіше…
Memento...
07.04.12.