На початку будь-якої праці, варто поповнити власну позитивну енергетику – слід зробити дві процедури: погладити песика / песиху / цуцика / котика / котиху / папугу (або у множині), після чого, помивши кисті рук, випити 150 мл джерельної води з під гори. Надалі в у кімнаті біля себе можна залишити одного чи двох чотириногих друзів, окрім дивана: кота звичайного, кицьку сибірську, естонського гончого, вівчарку німецьку, але не пекінеса потворного. Взяти ¾ порції селянського тіста-макарону, не спагеті, і ніякого іншого хробакоподібного, рівномірно розкласти на британці / пательні / сковороді, із розігрітим маслом, по середині залишивши, подовгасті проміжки на 2 – 3 шматки шинки / балика. Приготування корегувати танцювальними рухами виделки у темпі вальсу. Підігріте тісто перемішується у тарілку, взятої з північної сторони тарельниці. У гарячу пательню над непогашеним полум’ям синім, покласти шматок чорного хліба. На слабо емоційному вогні хліб перевертати по мірі проспівування подумкових куплетів улюбленої пісні. Тарілка з блюдом переноситься на стіл, з якого забрані всі непотрібні аксесуари, як то пульт до телевізора, газети тощо. Шматочки шинки полити лимонним соком, з боку додати цибулю, зелену чи білу, залежно від уподобань кольору. На тарілці по частинах світу поставити 4 маслини, їх споживати по ходу оберту Сварги-сонця. На хліб цяпнути козацької гірчиці або кетчупу міцного. Виделку брати у будь-яку руку, на власний розсуд, котра рука правіша. Ніж можна замінити зубами. Якщо поблизу буде вино домашнє, його рекомендується споживати у місткостях із кришталю.
Трапезою слід періодично ділитися з домашнім другом, адже він цього чекає.
Смачного!
Дякую... А слюнка то покотилась... Певно, як і в чотириногого...
По-новому звучиш... Тривіально... та де там! Далеко до неї... Рецепт беру собі!
Котра рука правіша - СУПЕР!!!!
Ярослав Дорожний відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ого. як розлого! радий, що прислужився корисній справі і смачній!