Тебе немає занадто довго -
«стіна» не змінювалась давно.
І от. Я знову зійшла з дороги,
Безцільно зваблена чужим вікном..
Тебе немає нестерпно сильно.
Тримайся, серце – ти можеш все!
Зрадливий мозок, покритий пилом
Мене до краю прірви несе.
Тебе немає гірко-голодно
Мовчи самотність-він є, він є..
Ковтає тіло пуста безодня
І лезом гострим в душу б’є
Та раптом! Блима! Ти знов в мережі!
І за спиною крила ростуть,
І небо моє втрачає межі
Щасливі ангели до себе звуть…