Крилато задзвеніли в серці струни-
То голос твій порушив сонну тишу.
Не бійся злого колеса фортуни,
Любов свою в печалі не залишу.
Казали люди як мені чинити.
І нігтями залазили під шкіру.
Нащо, нащо про мене говорити?
Я знаю Бога-маю в серці віру.
Я маю розум-знаю,що робити.
Я маю маму-завжди зрозуміє.
Не буду вам на радість сльози лити.
Своє життя прожить сама зумію!
А моя радість знов приносить горе.
То хай собі позлиться. Все буває.
Лиш хай ніхто про мене не говорить.
Лиш хай Господь в руках мене тримає.
Лиш хай мої слова пройдуть крізь тишу.
Лиш хай лунають дзвінко серця струни.
Любов свою в печалі не залишу.
Не бійся злого колеса фортуни...