Може краще те, що в'януть гіацинти.
Ви - бузок учора, а сьогодні попіл.
Нездоланні зорі теж могли б зітліти,
але кожен день кому іскрити долі?
Може краще те, що непотрібне гине.
Скільки ж в Всесвіті натоптано доріг?!
Ми кохаєм навіки, як завжди клином,
в айсберг білий доля мчить на кораблі...