покласти б в лист
ті почуття,
та ще немає адресата...
і розповісти,
про бентежність днів,
і стах,що бігає на чатах...
замоворижити у папір,
сакральні знаки,
першого зізнання...
подарувати океан,
і тихі сьози,як прощання.
прислати б ніжність
В трикрапкАх,
подарувати з ком
мальОваєє диво,
та бігає на чатах страх,
зника невидиме чорнило...