Ти знаєш, що так не можна,
що так неправильно буде,
що вам нічого не світить,
що ця тяга тебе просто згубить.
Ти не можеш про нього не думати,
не можеш ні на хвилину забути.
Кожна клітинка твого тіла
мріє зараз тільки з ним бути.
Перед очима увесь час його силует,
у вухах чується тільки його голос,
що пронизує твою душу і тіло,
доводить тебе до повного божевілля.
І ти знаєш, що для тебе це табу,
заборона великими буквами
на друкованому папері,
про яку ти завжди пам’ятатимеш.
́́