Завітало свято до нас
зранку в гості,
іменини доці
святкувати просить.
Вся наша родина,
і всі друзі твої
у цей день святковий
разом із тобою.
Наша доця рідна
хай росте на втіху.
Світлий розум
і міцне здоров’я
хай буде без ліку.
Ангел хоронитель
хай оберігає,
А Господь Бог на щасливу
долю благословляє.
Ти наша красуня,
миле янголятко,
сильно тебе любим
дороге дитятко.
́