***
Шановні поетклубівці!
Щиро запрошуємо Вас на поетичне знайомство з Галиною Коризмою!
У вівторок 4 вересня 2012 року о 15.00 год. в місті Івано-Франківську в приміщенні обласної газети «Галичина» (вул. Січових Стрільців, 25, конференцзал, І поверх) відбудеться зустріч з нашою одноклубницею, талановитою поетесою - Галиною Коризмою.
(див. http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=13879).
Будемо раді зустрічі з Вами.
Об’єднані словом івано-франківчани
Заманливо... Хочеться... ТА чи зможеться?.. А ви - справжні молодці. Як писав Ігор Лазоришин - зароджується щось на зразок об'єднання. Як би там не вийшло - гарної окриленої зустрічі!!!
Ви молодці , дівчаточка ! Які ви молодці!ТАК триматися разом , гуртуватися , плекати одну любов на всіх - любов до слова і рідної землі .Зичу вашій зустрічі творчої наснаги і душевного тепла !