Я сумую і скучаю,
Дзвоню, пишу я еСеМеС,
Поговори, благаю
Прошу у сонця та в небес.
Зустріч пам’ятаю,
Не так. Живу я тільки нею!
Руку я тримаю,
Ми друзі, як місяць із Землею.
Чому ж рахую дні?
Коли до мене ти на чай прийдеш,
Чому я бачу тебе в сні,
А ти мені хвилинки не знайдеш…
6.09.2012