Усі ми люди,
Усі ми любим,
Усі бажаємо,
Та всі страждаємо.
Усі ми хочем, жити краще
Щасливіше та багатше
Не знать в житті ніколи горя
Зустрічати сонце біля моря.
Вірить в щось,
Чи вірить в себе?
Чи вірить хтось?
А Вірить треба???
Повір у себе, й повірять в тебе,
Як вірять в сонце, як вірять в небо,
Як вірять в різні сили на навкруги,
Яким цим всім, керують три Боги.
Ми завжди мріємо,
Без мрій не вміємо,
Ми просто просим,
Та не кажемо досить.
Люди – це паразити на Землі’,
Без Бога – це прості Нулі’,
Без Віри – звичайні людські туші,
Без допомоги – пропащі душі…
13,04,2012