Підійди і запроси
На танго ти мене,
Поцілуй і закружляй
І журба мине,
І любов прийде,
До нас любов прийде,
Танцюй і любов прийде!
Танцюй зі мною танго,
Бо любов іде.
До тебе любов іде,
Моя любов іде,
Любов іде . . .
Поведи мене в покоси,
Де серед зірок цвіте трава,
Де пахне м'ята і лоскоче
Вічна любов твоя й моя.
Обцілуй мене до схочу,
Пригорни і обігрій
І віддам свою любов,
Шептатиму,ти тільки мій,
Ти завжди мій . . .
Танго танцюй!
Бо-це любов і ти мій,
Бо ти мій,завжди мій.Мій.
09.10.2012