Я тебе побачу,
Тебе знайду,побачу!
Ти мене побачиш,
Ти мене попросиш,
Щоб потанцювать
І любити схочеш,
Мене любить схочеш,
Любить схочеш!
Зазирни у очі,
Пригорни міцніше
І танцюй,танцюй,
І люби сильніше,
Мене люби сильніше!
Обніми,цілуй міцніше,
Міцніше!
Може -це любов,
Мабуть я люблю
І вже біжу,
Тебе знайду...
Я тебе шукаю,
Я тебе чекаю,
Я тебе люблю,
Все про тебе знаю,
Вже все про тебе знаю.
Все про тебе знаю
І у снах літаю,
Вже давно з тобою
У снах літаю
І тебе чекаю,
Я тебе чекаю!
Жду,чекаю і люблю вже знаю,
Що люблю,я знаю!Танцюю
І тебе чекаю,тебе чекаю...