Не залишай мої слова на самоті,
Не ронь свій погляд кожен раз додолу.
Ці всі пісні співаю лиш тобі
І лиш тебе чекаю, йдучи у дорогу.
Не залишай любов мою в журбі,
Хай весни будуть променем надії,
Щоби гроза у вітряній імлі
Не знищила мої палкі надії.
Не рань мене скупим своїм мовчанням,
Не залишай мене одну, як сироту.
З тобою світ наповнений світанням,
Без тебе тихо лину у журбу.
Промов лиш слово ти мені єдине,
Єдине слово, ніжне, як вуаль,
Нехай мій усміх знову буде щирим,
Нехай розвіється моя гірка печаль!
Не залишай мої слова на самоті...
Не ронь свій погляд кожен раз додолу...
А весни всі співають лиш тобі
І квіти гнуться лиш тобі одному.