Без п’яти хвилин зима…
А руку так ніхто і не трима,
Скоро все буде вкрите снігом
І час – коли всі в чудо вірять.
Ще три хвилини. Осінь, прощавай,
Ми ще зустрінемось, ти пам ’ятай.
Ця зима повинна все змінити,
Найкращі мрії всі здійснити.
Все буде круто! Я обіцяю!
Новий Рік вже собі уявляю…
Смак солодких мандаринок
І світлих радісних хвилинок.
Ще хвилина і прийде вона.
Три, два, один… Привіт, зима.
Я не хотіла – ти все одно прийшла.
Ну ось і все… Привіт, зима