Життя плете емоції і почуття.
Поєднуючи ніжні струни , окриля.
І розправляючи ті крила.
В душі народжується негасима сила.
Здолати острахи і не довіри гніт.
Життєвий крок від серця, доброти робить
В мереживі із ніжностей і щирої підтримки.
Крізь відстань бути поруч і кохати без зупинки.