Казкова магістраль мого дитинства
Далека казка іншого життя,
Там мама юна, наче рання вишня,
Там тата усмішка весела і жива.
Там сміх дитячий, радість і обійми,
Там лебедине батьківське крило,
Там у далекім спогаді барвисто,
Цвіте, буя, те що давно пройшло.
Пройшло дитинство з черешневим цвітом,
Уже в любистку бавиться маля,
Воно таке ж усміхнене і щире,
Як я колись дитиною була.
Для нього знову розцвіла черешня,
Із неба сонце зайчики пуска,
І вже бабуся, наче стигла вишня,
Його дитяче ліжко обійма.
Казкова магістраль мого дитинства
Далека казка іншого життя,
Воно цвіте буя, як рання вишня,
А я в душі ще мамине дитя.