Ти як мрія засклена
Маниш світлом і своїм холодним теплом
І мені б доторкнутись, відчути той смак язиком
Чи ти справді, як сльози солена
Сонце манить потой бік екрану
Недосяжна, лиш атоми твої підносять у небо
Переконує музика все це не марно, ще треба
Та все далі втікає та мрія шукана