Скажіть а на Вашій дорозі зустрічалась людина? Людина, яка повертала Вас до життя? Людина, яка розуміла, підтримувала. Людина, яку не потрібно було обманювати. Коли Ви могли бути поряд справжнім.
А Ви самі, ловили себе на думці «Ось моя людина. Мій світ. Моє дихання. Продовження самого мене. Ось хто поневолив мене своїми роздумами. Ось з ким я хочу прожити».
Ви питаєте чому жити, а не померти? Тому, що смерть не несе собою нічого.
Мені стало дивним, коли у голову одного чоловіка постукала думка і він нічого іншого не придумав тільки сказав:
- А хочеш, я помру заради тебе?
Яка смерть буде заради любові? Можливо його смерть означатиме протилежне. Люди помирають в ім’я кохання, насправді не знаючи точно чи удостоїлись такої честі. Що Ви можете знати окрім своїх почуттів і здогадів? З чим порівнюєте? Де читаєте?
Прошу! Коли на Вашому житті зустрінеться людина, яка кожного дня заставлятиме Вас посміхатися. Буде Вам опорою і попри все кожного разу коли Ви здаватиметесь і падатимете від болі, Вона підніматиме Вас… незабудьте сказати їй: «Я живу заради тебе».
Сильний твір! Мені сподобалося) Обожнюю читати тексти, вірші чи щось інше, що заставляє задуматися над життям, смертю і коханням. Атакож як вони зв1язані між собою! Дякую)))
Lesyunya відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Іноді серце (душевно) дає збій, з невідомих людству причин, і помиляється
І на щирі слова з часом отримує мовчазну відповідь у вигляді гіркого розставання
Але віра у "свою" людину завжди жива...
Lesyunya відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хіба серце помиляється? Ні. То занадто жорстокі люди. Занадто сліпі, щоб побачити справжнє, а не набуте.
Lesyunya відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Інколи ми зустрічаємо таких людей і вони проходять зовсім поруч. Тому завжди треба говорити все, що в серці. Тоді відповідь не забариться.А яка вона буде залежить тільки від Вас.