Він - не подарунок. Ангел – не про неї.
Зустріч їх випадок, а чи долі жарт?
Зараз вони тільки жертви епопеї
Чи піддані підступної перетасовки карт?
Він – примара, привид, непокірний вітер,
Та й вона в полоні зроду не була.
Та між ними прірву вечір стиха витер.
Залишилась сонна світанкова мла.
Місяць. День. Година. Скільки часу дано?
Навіщо пострічались в цім сумбурі днів?
Про вищі почуття ще говорити рано,
Лишити ж незнайомцями їх фатум не схотів.