Як добре, що у тебе теплі руки
І у серці не гірчить полинь,
Душа іще не відає розлуки
І мила вся тобі небесна синь.
Таких людей, як ти, вже не багато,
Твоя душа - це фатум, не фантом.
Мабуть ти буде добрим татом
І правнуки твого життя напишуть третій том.
Люблю тебе...К.В.Б.