Я-Льодяна Принцеса...
Ти-Безжалісний Вогонь...
Коли ти поряд,моє серце палає,
А твоє замерзає..
Нажаль...
Ти-Громке Ехо...
Я-Мовчазана Тишина...
Довго ти звучиш в мені...
В своїй невмерущій тишині...
Ти-Спокійний Подих...
Я-Ненаситне Повітря...
Дихаєш ти мною лише...
Тільки мною серце дише...
Ти-Осінній Лист...
Я-Перша Сніжинка...
Я вкрию тебе,любове моя,
Збережу тебе від чужої крижинки...
Ти-Широке Поле...
Я-в ньому Травинка...
Мене вітром не зламає,
Бо твоя любов мене оберігає...
Ти-Літній Дощ...
Я-Парасолька...
Спробувати тебе означає мрія...
Ти торкаєся мене і я...
Взлітаю!
Ти-Чеширський Кіт...
Я -Чорна Кішка...
Ти вічно зникаєш і посміхаєся...
Я приносю нещастя та розчаровуюсь...
Але повертаєся...
Ти-той,хто знає,що...
Я-Люблю Тебе...
Люби любов,любове моя,
Любитиме й тебе любов твоя...
Любов твоя...