Колись щасливою з тобою буду.
Колись до неба полечу.
Колись настане довгождана весна.
Колись об'єднає нас вона.
Колись заглянеш в мої очі.
Колись вони будуть снитись тобі щоночі.
Колись ти зрозумієш, що я - сенс твого життя.
Колись у мене ти попросиш вибачення.
Колись захочеш, щоб у своє серце тебе впустила.
Колись благатимеш, щоб самого тебе не залишила.
Та я, любий, втомилася чекати це « Колись »,
І більше не скажу тобі: « Вернись! »
Тобі пробачу все,
Та не вернусь до тебе вже.
Лиш наостанок залишаю твій світ
І твою улюблену пісню «Залишу слід»…