на дні, коли одні
ділили дні на дні
у сні,коли пісні
казали ж ні,весні.
холодні дні на зміну
тобі знайду заміну
а потім зникну, звикну
без тебе жити, в житі
ми в акварелі злиті
на дні,коли одні
пусті горять вогні
у серці,у вікні.
ти хочеш чути "ні"
знайшла тобі заміну
в собі холодну зиму
на всі замки закину
привіт новій весні