Пам'яті Гайдамаків і Т.Г.Шевченка
Неначе вже і не жиди,
Неначе і не ляхи,
А знущаєтесь з народу,
Бо такі багаті.
Багаті!
Обдираєте Вкраїну
До самої нитки,
Кричите усьому світу,
Що її ви дітки.
України дітки!
Загравайтесь,загравайтесь,
Чурбани пузаті,
Гайдамаки ще живі,
Дадуть про себе знати.
Гайдамаки дадуть прo себе знати!
Гайдамаки оживуть,недовго чекати.
Чекати!
І попливе кров червона,
Голуба і синя,
В чорне море назавжди
Й оживе Вкраїна.
Оживе Україна!
Об'єднається народ
І заживе вільно,
І залишиться від вас
Пусте місце тілько.
Вам залишиться ганьба
Й пусте місце тілько!
Неначе ви і не жиди,
Неначе і не ляхи,
Неначе і не москалі
Нелюди пузаті,
Нелюди прокляті.
Прокляті!
19.04.2013