Контраст аплодисментів ніжної весни
покличе кольором небесного прозріння.
Надійність у словах мені ти принеси,
а я з думок твоїх сплету проміння.
Бар'єр талантів у вечірніх муках,
я розкажу́ про вічність наяву́.
Ти принесеш весну в нечутних звуках,
а я знов між квітками розцвіту.