Чекали свята –вже прийшло…
Все навкруги радіє.
Чому ж чому душі тепло
Не світить, не зоріє?
Чи, може, з часом кожен з нас
Бере кредит довіри
У банку Нашого Творця
І світить сяйвом віри?
Чи в святі світлім душ політ
Кометою у небі?
Душа ж вже вільна від гріхів
Чого ж іще їй треба?
Дав право вибору Творець…
В житті спокус приваби.
І кожен з нас спокус тих жнець –
Всі грішимо – й це правда…
Все, що є –
То є Бог,
Все, що є:
Кожен подих
І серце твоє;
Кожен порух,
І мисль,
І сльоза;
Спека,
Дощ
І травнева гроза;
Землетрус
І вогонь,
Буревій…
Тільки вибір є твій,
Вибір –
Твій…
zazemlena відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
гарно...згідна...людина лиш думає, що вона щось...пилинка в руках Творця
Хоч вже кона Надія,
Розтане десь Любов,
Я маю в серці Віру -
Кохатиму я знов!
Ні ночі - без кохання,
Ні дня - баз каяття!
Від рання до смеркання...
Бо в тому - сенс життя!
zazemlena відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00