Порой паденье - равносильно взлёту.
Пусть, ты, упал - что толку унывать?
Лишь на земле - мы учимся полёту,
Лишь на земле - мы учимся летать...
́́Хто, я? – Янгол - певно ні,
Демон – також мабуть ні...
Лише людина...
Що випадково опинилась на землі,
Людина, що заблукала уві сні.
Лише людина...
Що завжди прагнула літати,
Але для цього потрібно крила мати.
Людина, що завжди прагнула кохати,
Та для цього потрібно серце щире мати...
Лише, людина у жорстокому цьому світі
Що застрягла на грішній, цій землі,
Що завжди, шукала – небо, кожної миті
І завжди дарувала почуття неземні...
Звичайна людина, ́́лише –
Поміж мільярдів інших людей –
Та мій Янгол мене колише –
Зі смутком своїх, блакитних очей...
Він, вчить – мене кохати,
Робити лиш, одне добро
І завжди, Його, слова буду я чекати –
Всьому світові, на зло…