Вона стане зіркою екрану
Для тих кому після опівночі
Еротично специфічні драми
Голі накачані оповідачі
Це нестримний наш прояв вічності
Це наш пошук до щастя і величі
Тут війна, отже жодної чесності
Задля злагоди нових немічних
Вірю інші часи будуть й гроші
Озирнеться усміхнена доля
І вона, королева ночі
Стане символом, новим героєм