Я зійду на хвилину,
Подивлюсь на поля,
Прибіжу,найду стежину,
Бо моя земля,
Це моя земля.
Моя земля!
Материнська земля.
Батьківська земля.
Дідівська земля.
Защебечуть зозуленьки діти,
Як знайду я хатину свою
І вже нікуди дітись,
Перед Вами матусю стою.
Мамо!Це я стою.
Рідна мамо-це я стою,
Стою і голову схилю.
Перед тобою, мамо, голову схилю.
Бо люблю.Завжди тебе люблю.
Завжди люблю.
Пробачте моя нене,
Тільки Ваше зігріє тепло,
Ваша посмішка й сльози,
Що колись усе було,
Все було.Усе було.
Що колись усе було.
Усе було!
Усе було.
Пам'яті мами. 05.08.2013 р.