Смуглява ніч підняла крила,
і поцілунком у тривозі
забрала вже останню силу.
А я згубилась в цій дорозі.
Сховала у мішок любов
і вже тривожитись не треба.
Ніч відкриває двері знов,
а я вдивляюсь в погляд неба.
Мрійливий спогад загризає.
І прийде жаль з душі сьогодні.
Всі таємниці вона знає —
самотня ніч і я самотня.