ДУША ДО ТЕБЕ ПТАХОЮ ЛЕТИТЬ,
В ТВОЇХ ОЧАХ Я ЗНОВУ ПОТОПАЮ,
В ТВОЇХ ОБІЙМАХ ВСІ СВОЇ ДУМКИ,
І ВСІ СВОЇ ПРОБЛЕМИ ЗАБУВАЮ,
ТРИМАЙ МНЕ...
І БІЛЬШ НЕ ВІДПУСКАЙ,
ПОЛЕТИМО УДВОХ ТУДИ ,ДЕ ЗОРІ,
ЛИШ ТІЛЬКИ ТИ МЕНЕ НЕ ПОКИДАЙ,
У КРУГОВЕРТІ З БІД, ТРИВОГ І БОЛІ.
ПОЛЕТИМО... ПОКИНЕМО УСЕ,
І БУДЕМ ВІЛЬНІ ВІД БУТТЯ ЗЕМНОГО,
З ТОБОЮ ПОДОЛАЄМО МИ ВСЕ,
БО ЩО БІДА ПРОТИ КОХАННЯ ТВОГО?