|
В свідомості у нас,
Дві тисячі тринадцять,
Згадаю іще раз,
Хоча вже майже двадцять,
Тебе, але маленьку,
Мов янголя біленьку,
Милу, розумненьку,
В моїх очах рідненьку,
Що загубила в дірку,
Червонотлінну зірку,
Палаючу жаринку,
Дитячого частинку,
Я покохавши вперше,
Тую любов чудливу,
Незабуду завше,
Наперевагу диву...
В свідомості у нас,
Дві тисячі тринадцять,
Настав прощальний час,
Мені не одинадцять,
А для мене й досі ти,
Божественної красоти,
Миліша Афродіти,
Прекрасніша за квіти,
Що розпалила жар,
Який упав в Татар,
Що дарувала дар,
Побачити кохання чар,
Я покохавши вперше,
Тую любов чудливу,
Незабуду завше,
Наперевагу диву...
ID:
447097
Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика
дата надходження: 04.09.2013 03:23:56
© дата внесення змiн: 04.09.2013 03:25:13
автор: Федор Богданов
Вкажіть причину вашої скарги
|