Живе собі фантазія!
Їй жити ще є мить
Та пішла та реакція,
І пора! "і" убить!
Те почуття що торить рану,
Неможна зараз відкривать,
Немаєш ти тут ніц, і шану,
Мінять, міняти і мінять...
Життя дається вельми важко,
Значить вибір навпаки,
Обери ти правильно стежку!!!
Бо ідуть твої роки...
Непомічаєш, і герой ти,
Усе ти можеш навпаки"
Та банально: усіх простити...
Пиха каже - всі дураки...(((