Кіт пішов до магазину,
Кіт купив велосипед-
вигина смугасту спину,
гордо їздить взад-вперед!
Кіт пішов до перукарні-
кіт хвоста пофарбував.
Настовбурчив хвіст прегарний-
всім поважно каже -Няв!
Кіт пішов до зоопарку,
а назад бреде сумний:
щось хотів купить на згадку-
Слон попався замалий...
Кіт пішов на дискотеку-
там звучить акордеон!
Потім -в цирк,в бібліотеку,
на каток,на стадіон...
А як прийде вечір синій
одяга піжамку кіт.
-Ет! Не встиг нічого нині...
Встигну завтра!Всім привіт!
Класний віршик.Його цікаво читати і дорослим і дітям, і простим людям і філософам, адже кожен знайде для себе потрібну суть і потрібні слова. Питання пригод котика, питання навколишніх подій, питання забавок та нераціонального використання часу. Усе поєдналося в чудовому творі!!!
уляна задарма відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00