Осінній сум, але за ним,
прийде зима у сукні білій,
А там Різдво і рік Новий,
І нові мрії та надії.
А за зимою знов весна
зелена, світла та барвиста,
А потім літо одягнЕ,
черешні й сливи у намиста.
І знову осінь на поріг,
залистопадить все довколо,
осінній сум...і перший сніг...
і все по колу....