В моєї любої Вкраїни - запалення легень.
Важка й така противна пневмонія.
Так кашляє вона стонадцятий день,
Не допомага їй мирна й тиха терапія.
Вже вириваються з грудей тривожні хрипи,
Ще трохи почекати - й засвистить туберкульоз.
Не можна все вирішувати настільки мирно!
Як можна повестись на весь оцей політ.психоз ?!
Вже час нам свої спини розгинати!
І піднімать свої обличчя до небес!
І зброю у міцні і сильні руки брати,
Щоби народ увесь піднявся і воскрес!