Тебе зустрів,
Іскрився сніг,
А ти пройшла,
Зупинить не зміг.
Не зміг.Зупинить
Не зміг.
А сніг летів,
А сніг літав,
Люби її мені казав.
Люби її,як я казав.
Сніг казав.Казав.
Люби її сніг казав.
Горять огні,
Летять сніги,
Стою один
І ти прийди,
Любове йди.
Моя любове,
Ти прийди.
Прийди.
А сніг летів,
А сніг літав,
Люби її мені казав.
Казав!
Люби її сніг казав.
Тебе зустрів,
Як сніг літав,
Що полюбив
Тоді не знав,
А сніг казав.
Мені казав!
Люби її сніг казав.
Люби її,як я казав.
Люби її,як сніг казав.
Казав.