Чи була любов,
Чи вона була,
В очі подивилась,
Як цвіла весна.
Цвіла весна!
Защеміло серце,
Руки затремтіли,
Бігли,кудись бігли
І любить хотіли,
Одне одного
Любить хотіли.
Танцювали і любить хотіли.Хотіли!
Згадую тебе,
Ти вночі не спиш,
Чи була любов
Ти мені кричиш.
Через роки кричиш!
Бачу твої очі,
Посмішку ясну,
Згадую слова
Я тебе люблю.
Тебе люблю!
Танцюю і тебе люблю!
Танцюю і люблю!
Чи була любов,
Чи вона була,
В очі подивилась
І собі пішла.
І кудись пішла.
Собі пішла.
05.01.2014 р.