Мій ніжний ангел, зірка яснокрила,
Закохана у марево небес,
Нічна голубка із промінням сизим,
Окрилена бажаннями чудес.
Тебе не виміряти зором,
Не знайдена твоя ціна,
Ти є безмежна, наче море,
І мов піщинка ти мала.
В тіні світів бездонно синіх,
Безликих, безвісних, німих
Босоніж ходиш ти по хвилях,
По хвилях неба голубих.
Проміння тепле твоє, сизе
Струмками ллється звідусіль,
Твій жар із запахами хмизу,
В твоїх очах жагучий хміль.
Ти чарівна, як гарне диво.
Ти справжня. Чиста. Ти свята.
Твій усміх – зоряно-щасливий,
Твоя дорога – золота.
Ти світиш тим, хто в безнадії,
В очах у них кришталь страждань,
В безодню падаєш заради мрії... -
Заради здійснення чужих бажань...