у чому вбачається сенс нашого буття?
Навіщо людині дано дар, як життя!
Відповідь на ці питання ніхто не дасть,
Бо на всіх накладено прокляття нещасть!
Хтось сенс свій вбаяє в неросудливій вірі,
Хтось присвячує себе втілення плинної мрії!
Щож напевно це і є істинна нашого життя,
Хоча всі нажаль бояться піти у вічне небуття!
Ми не можемо прийняти данне, як смерть;
І від цих роздумів, все летить шкереберть.
Ну тоді перед усіма стоїть лиш одне питання,
У чому ж полягає суть нашого на землі існування?