Я відчув, що мої почуття не минули.
Проте твої відчуття напевно проймайнули.
Хочеться забути минулу любов,
Коли її бачу -все згадую знов...
Нема зірок у місячному небі
Що так манили поглядом своїм
Тепер сумую , закриваю очі
Я марю тільки оброзом твоїм
Для чого розлучились ми?
Полаялись і стали ворогами.
Неначе вчора щастя в нас було,
Коли серце раділо і жило.
Не хочу я більше мовчати,
Мушу це тобі сказати,
Забудь слова які я говорив,
Бо насправді я тебе любив.
Ти моя надія, віра та кохання,
Зірка моя рання і любов остання.
Буду я кохати, доки буду жити,
Лиш тебе чекати, лиш тебе любити.