Поради не питай - життя це тільки спогад,
Тих днів що назавжди пішли за небокрай,
Та завжди пам’ятай ,що все по волі Бога ,
Випробує він нас,перш ніж пустити в рай.
Одвічна боротьба добра і зла –є грою,
На шахових полях – ми тільки пішаки,
Померти у ярмі, чи в боротьбі героєм,
Ріши для себе сам, куди іти та з ким.
У цей важливий день, ти маєш шанс рішити,
Яким ім’ям тебе ,нащадки наречуть,
Щоб на свої землі, своє ростити жито,
Ти прояви свою, в вогні здобуту суть.
Поради не питай – життя тільки дорога,
Ми всі по ній йдемо, в святий Едемський Сад,
Скажу тобі лишень, одну пересторогу,
Рабів Петро жене, в Пекло Земне назад.