Чекай. Послухай, що скажу.
Любов моя не догоріла,
Проте без тебе я живу,
А з тобою - тліла.
Ти не дивись з-під лоба.
Тебе я більш за все кохала.
Була тобою хвора.
Але з тобою більш за все й страждала.
Ти кашлем давив горло.
Болів у ніжних ребрах.
Тебе чекала вчора,
Сьогодні вже не треба.
З тобою - задихалась.
З тобою я палала.
Коли сама зосталась,
То ще сильніш кохала.
І зараз, вір, коханий,
Тебе кохаю щиро.
Без тебе не погано.
Без тебе в серці - тихо.
Чекай. Не морщи лоба
І не кляни мене.
Кохання не проходить,
Воно в мені живе