Ой Марино,ой дівчино,
Ти моя мала,
Ти куди побігла,
Ти куди пішла.
Куди пішла!
Зажмурилась,заховалась
Від моїх очей
І перелякала
Всіх курей й гусей,
Всіх людей!
Ой куди побігла ти мала.
Мала!Моя Марина мала.
Ой Марино,ой дитино,
Тільки не тікай
І мене,і людей
Більше не лякай.
Танцюй і не лякай,
Мене не лякай!
Не лякай!
Ой Марино,ой красуне,
Ластівко моя!
Посміхнись мені,
Ти моя зоря.
Танцюй!Ти моя зоря.
Моє серце,моє леле,
Мені затанцюй
І як чисте небо,
Мене поцілуй,
Люби і цілуй,
Люби і танцюй.
Танцюй.
Танцюй!
Ой Марино,ой красуне,
Ти мені танцюй,
Людям затанцюй!
І мені танцюй,
Люби і танцюй,
Танцюй!
08.02.2014 р.