У політичному болоті,
Володарює хитрий Хряк,
Торочить звірям –«Все по квоті,
Демократично, як ніяк.
Мене народ, обрав на Війта,
Суд ,Конституцію змінив,
Та я, слуга Ваш, благовірний,
Не є прихильником війни.
Для чого квакання та крики,
Дивіться, от стоять вовки,
Обличчя ангельські, не дикі,
Хоча в руках у них, кийки.
Лисиці поруч справедливо,
Законний, творять звірям суд,
Та злі Ворони, гірше зливи,
На них образи ллють та бруд.
Чого Вам, Ховрахи та Зайці,
Для чого Ви підняли бунт,
Дивіться, вставлять в двері пальці,
І всиплять лиха цілий фунт.
Змиріться , Олені й Косулі,
Чужинські снайпери з кущів,
В борців за волю, слали кулі,
Щоб закипів, звіриний гнів.
Для чого ,Бджоли, Вам роїння,
Чи дуб старий, чи мед прокис?
Мовчіть, бо вирву дуб з корінням,
І скину Вас, в болото, вниз.
Не стану розпускати Раду,
Своє корито не віддам,
Прихильників маю багато,
Тому не треба лишніх драм.
Чекайте терміну та строку,
Я Ваш, законний Президент,
Спитайте речника, Сороку,
За нами досвід й аргумент.
Ведмідь , який до трону рветься,
Нехай ще почекає рік,
Косий, який із роду «пейсів»,
Нехай чужих годує бліх.
Із дикобразом, «про Свободу»,
Підпишемо Універсал,
А ні, то всіх на чисту воду,
Я завтра виведу в трусах».
У політичному болоті,
Не хочу я, прожити вік,
В поклонах правлячій сволоті,
Бо я є вільний чоловік.
ID:
479046
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 12.02.2014 20:23:10
© дата внесення змiн: 12.02.2014 20:23:10
автор: Федик Юрій Михайлович
Вкажіть причину вашої скарги
|