Спогади про неї
У моєму житті.
Спогади про неї
Залишуться назавжди.
Спогади про добрих людей,
Про щасливі світанки та вечори,
Які залишуться в серці назавжди.
Ранок у ній не гучний,
Лиш чути цвірінькання коника.
Вечір у ній вже шумний,
Бо чути як шумлять колеса поїзда.
Природа у ній просто чудова
Та,що там вона і так вся гонорова.
Не буду казати лишні слова
Вона найдорожча і в світі одна.
Я про неї згадую кожну мить,
Кожну щасливу годину.
Я люблю її щиро-щиро
Мою Вапнярочку любиму!