Закінчилось моє літо,
Яке так чудово розквітло,
Яке було теплим і ніжним
І просто дивовижним.
Воно не закінчилось
В серпні,чи в липні.
Воно закінчилось тоді,
Коли поїхала я звідси.
Коли квіти зів`яли на дорозі
І хвилі затихнули в морі.
Коли моя душа знову від мене пішла,
Бо вона в Вапнярці залишитись хотіла.
Зранку поїхала я
І сліду тут не залишила.
Дорога моя була не проста,
Атже я так сильно Вапнярку полюбила.
Я згадувала тих людей,
Які любили мене щиро,щоро,
Які дарували мені
Теплі дотики миру.
Тут ожила я
І ожила моя душа.
Тут неначе на небесах,
Які живуть заради нас.
Я хочу прїхати до вас
Уцей святковий час.
Я хочу приїхати ще не раз,
Лиш би Господь Бог забрав під свою опіку всіх нас.
Моя літо закінчилось
І додому їду я .
І хай та віра у життя
Завжди буде поруч кожного дня!