Не тобою волосся пещене
І стрічки не тобою вплетені.
Не чекала від тебе зречення.
Я кохала просто до трепету.
Не тобою губи ціловані,
Хоч для тебе вони, печальнії.
Тобі краще дівки розцяцьковані,
Ти весь пахнеш чужими спальнями.
Не тобою сорочка зіжмакана,
Не тобою кава заварена.
А любов моя вже оплакана,
ЇЇ небо давно вже захмарене.
То для тебе вІрші всі спалені,
За тебе молитви і хрипота.
Моє серце тобою зранене,
А в душі - лише гіркота.