Хочеться жити
Як ніколи хочеться жити
Вдихати чистими легенями вільне повітря
ловити краплі дощу на скронях
хочеться вірити
як ніколи хочеться вірити в перемогу
топитися в потоках відвертих емоцій
і зникати у їх безодні
Хочеться кохати
в цей раз назавжди
щиро
без фальші
хочеться літати
підкоряти нові вершини нові горизонти
вигадувати все нові і нові цілі
та їх звершення
хочеться боротися
за право дихати
відчувати
літати
перемагати
помирати врешті -решт
хочеться жити
як же хочеться жити
(Загублена в собі)